Поли Генова, една от най-успешните и обичани родни изпълнителки, ще представи нов хит „Na Na“ на 25 ноември.

Официалната премиера на парчето ще бъде точно в 10:30 ч. едновременно по всички големи родни радиостанции.

С „Na Na“ изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план.


Поради напредналата си бременност, видеоклипът към „Na Na“ е първият на Поли, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков.

Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него.

И още една страхотна новина около Поли. Певицата роди второто си дете преди часове. На бял свят се появи момиченцето Леа Катрин. Радостното събитие се е случило под прекия надзор на д-р Богданова и лекарският екип, който се грижи за тях.

Поли и Леа Катрин се чувстват чудесно, съобщава PR екипът на изпълнителката. С Леа Катрин семейството на Поли се разшири с още един член, като предстои 2-годишният ѝ син Даниел да се запознае със сестричката си съвсем скоро.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *