Митко Петров подари на феновете си чисто нова песен, чиято реализация е подкрепена от Музикаутор. Лиричното и различно парче „Но“ идва точно за началото на новата година.

„… пътят ни среща с хора или попадаме в ситуации, които играят някаква роля в живота ни, НО често не са за дълго и търсим вината в тях, в себе си, в НещО – просто да има причина, НО не винаги се намира такава. поНякОга сякаш НищО няма логика, чувстваш се сам, объркан, използван, отхвърлен, не знаеш дали има смисъл и накъде отиваш… мина мНОго време докато тази песен стигне до тук, да бъде представена. записах я когато се чувствах така, НО за щастие бързо промених живота си и не държах да се връщам и да споделям тази емоция, не смятах да издавам тази песен. #НО… тя си стоеше в една папка, докато година по-късНО спечелих проект за реализацията й сред млади автори на НОва българска музика! точНО заради тази награда и признание реших да я пусна публичНО!”, сподели изпълнителя навръх Нова година като представи лиричното и различно парче „Но“.

Баладата е съвместна работа с композитори и продуценти от Хърватия, с които изпълнителя е работил по песните си „Остров“ и „Mango“.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *