Нина Николина събра екипа на хитовия сингъл „Ти“ от 2003 г. за снимките на новата си песен „Тебе да вземем“.

Момичетата приеха предизвикателството на режисьора Александър Моллов и посрещнаха юнския изгрев и изпратиха залеза на снимачната площадка.

Видеореализацията, в типичния за Нина Николина арт стил, допълва настроението и ритъма на песента.


Сингълът „Тебе да вземем“ включва автентичната песен от шопския край “Бела Бека” в изпълнение на Нина Николина и откъси от други народни песни в изпълнение на народен хор.

Композицията и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена. Песента, записана прецизно и с вкус е с модерно звучене, за родния и световен ефир.

На 15 юли Сцена парк Военна Академия е домакин на концерта на Нина Николина „Етно Джаз Проект” с участието на виртуозните музиканти –  Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Ясен Велчев – клавишни, Таня Първанова – вокал, на който ще е и премиерата на песента „Тебе да вземем“ .

Във връзка с извънредното положение, планираните концерти от турне 2019/2020 на Нина Николина и Русенска Филхармония „Класика & Традиция“ , Нина Николина „Етно джаз проект“ и премиерата на филма „Босоногият император“ с участието на Нина Николина са отложени.

Новите дати за предстоящите събития следете на официалната ФБ страница на Нина Николина.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *