Днес е премиерата на официалното видео към втория сингъл на NiB: Now in Bulgaria, новия авторски проект на Николай Бекриев, Заека от Анимационерите.

Новата песен се казва „Невъзпитано гол“ и идва в точния момент в странни и смутни времена, за да зарази с оптимизъм и обещанието, че всичко ще бъде наред.

Песента е записана веднага след дебютната „Ядрено любопитен резонанс“ и е част от романтичното раждане на NiB: Now in Bulgaria.


„Невъзпитано гол“ е история за любовта като истина, за приятелството като смелост, за артистичността като единствен възможен вариант и е една от най-позитивните песни в проекта.

Основна роля във видеото към „Невъзпитано гол“ играе Диана. Диана има стил и класа на истинска дама, но в действителност е ретро ситроен, на който NiB вдъхва живот със своята искреност и чисти мисли.

Уникалният автомобил е и нова търсена среща между Николай Бекриев и собственика на шармантната Диана – Владимир Василев, барабанист на Анимационерите.

Отговорната задача да визуализират идеите на NiB е поверена отново на режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова. Именно, по време на снимките на първото видео „Ядрено любопитен резонанс“, те повлияват до голяма степен и на връзката в текста човек-природа, и на добавянето на тромпетите във финалния вариант на Невъзпитано гол.

„Невъзпитано гол“е по текст и музика на Николай Бекриев, аранжимент ­– Николай Бекриев и Георги Станев – Гого (Студио Х, Gravity Co).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *