Невена Пейкова, която дебютира със сингъла „Избран“, достигнал първа позиция в официалната национална класация на най-излъчваните песни в телевизионен ефир, както и в чартовете на БГ Радио, City TV, The Voice TV, iTunes Bulgaria и Vbox7, този път демонстрира впечатляващите си вокални възможности в динамично поп парче с трап елементи.

„Да избягаме“, чиято премиера в ефир и онлайн се състоя преди броени дни, е първият проект, в който изпълнителката участва като съавтор. Музиката пишат заедно с републиканския бийтбокс шампион Искрен Тончев-Искрата. Саунд дизайнът на парчето е на шведския хитмейкър Ollipop, а текстът, както и този на „Избран“, е дело на Venci Venc’.

В процеса на работа Невена и продуцентите ѝ от „Вирджиния Рекърдс“ решават да предложат на сензацията от четвъртия сезон на X Factor Стивън Ачикор да се включи в проекта. Така се стига до завършения вид на песента и идеята на режисьора Люси Иларионов да отправи две предизвикателства към изпълнителката.


Steven Achikor

В първия снимачен ден тя танцува заедно с две от момичетата от Dance Studio 121 по хореография на Милен Данков, а във втория идва ред на по-екстремно преживяване – сцена, заснета с дрон, в която Невена е седнала върху предния капак на бързо движеща се кола.

За визията на артистите във видеото са се погрижили стилистката Ива Атанасова, гримьорът Никола Иванов и коафьорът Емилио Стефанов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.