Финалистката в третия сезон на X Factor Невена Пейкова и продуцентите й от Вирджиния Рекърдс представиха официално новия ѝ сингъл „Трябваш ми спешно” в петък, 18 август. Динамичното поп парче с елементи на карибски хаус е писано от самата Невена заедно с Борислав Тонев и Преслав Бориславов, който е съавтор и на текста с Ралица Станева.

„Исках музиката да е в ритъма на лятото, но да звучи еднакво добре както по радиото, така и в клубовете и през останалите сезони. „Трябваш ми спешно” е песен, в чието създаване участвах активно и е като огледало на моите емоции в момента”, споделя Невена.

Във видеото режисьорът Люси Иларионов е заложил на цветове и кадри, които носят усещане за свежест и лекота, каквито излъчва и самата изпълнителка. Промяната във визията на Невена е само една от изненадите за феновете ѝ.


Снимка: Вирджиния Рекърдс

За танца в една от сцените тя се готвила усилено с хореографа Милен Данков, с когото работи за втори път след видеото на хита ѝ „Да избягаме”.

„Този път реших да отправя на Невена по-голямо предизвикателство. Хореографията в „Трябваш ми спешно” е по-сложна, но тя положи усилия, за да я изпълни толкова добре, колкото и професионалните танцьори”, казва Данков.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.