Нели Петкова представя новия си англоезичен проект – сърцераздерателната поп/ R&B песен „Broken“ и видеото към нея. Сингълът е достъпен във всички дигитални стрийминг платформи чрез ADA/ Warner Music.

Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят „Broken“ чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

В „Broken“ виждаме Нели Петкова в нова светлина – парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken“ певицата си сътрудничи с носителя на Grammy – музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious“ Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019 г. (за албума на певицата „H.E.R.“ – бел. ред.). Също така, той получи още 5 номинации Grammy през 2020 г.


Нели Петкова написа песента „Broken“ съвместно със Swagg R’Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението на „Broken“ са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.

Видеото на „Broken“ улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye.

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира светът в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си“, споделя Нели.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *