Евтини самолетни билети

Прея представи своето най-ново парче – „Убиец на време”, което още веднъж потвърди нейната артистична индивидуалност. Дългоочакваната нова продукция се появи с танцувален клип, в който Прея изпъква със силната си визия, а дълбокият текст те кара да слушаш песента отново и отново.

Успехът на парчето не е случаен – музикален продуцент и автор на аранжимента е Веселин Ценов – Algoriddim (Монте Мюзик), който заедно с Прея написва музиката, а над текста изпълнителката работи заедно с Илия Григоров.


Взривоопасният творчески колектив дава своите резултати – адекватно звучене с модерен саунд, балансирани рими и нетипичните за българската поп-музика spoken word елементи.

„Представям ви най-любимото ми мое парче досега! Веселин Ценов и Илия Григоров, велико е да се работи с вас!”, написа Прея в своя Фейсбук профил за премиерата на „Убиец на време”.

В новия клип певицата и група танцьори потъват в безвремието на едно софийско хале, за да се освободят от пречките, които се прокрадват в главата на човек излишно. Видеото е на режисьорите Васил Германов и Мария Даскалова от Lokum Creative.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.