На 02 септември (петък) в 10:00 часа беше официалната премиера на „Момичето от квартала“, новата песен на топ дуото Pavell & Venci Venc’. Сингълът, продуциран от Вирджиния Рекърдс. Първото му представяне пред публика пък беше на Годишните музикални награди на БГ Радио през месец май.

Музиката, създадена от Павел Николов-Pavell и Искрен Тончев-Искрата, комбинира лирични китарни мотиви и динамичен бийт. Основната идея на текста, написан от самите Pavell & Venci Venc’, е удар по клишето за перфектната жена с образа на несъвършеното, но много по-„истинско“ момиче – „момичето от квартала“.

Видеото на “Момичето от квартала”, режисирано от Люси Иларионов е „квартално“, хванало е моменти от ежедневието на Павел и Венци и компанията им, уловило е духа на града, какъвто го усещат те двамата. За по-малко от три денонощия клипът успя да натрупа повече от 300 000 гледания.


В клипа участват някои от най-близките хора на момчетата, включително и приятелката на Венци – бившата адреналинка Пепи, певицата Ирина, танцьорът от „Макоза ностра“ – Реми и др.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *