Евтини самолетни билети

"Ти ли си кралицата…?! Да бе, да!" - пее Георги Кючуков a.k.a Mr. VoG в новия си проект "BYE-BYE", който направи своята премиера в края на миналата седмица, в канала на FacingTheSun в YouTube и в Apple Music.

Закачката вероятно обаче е по-скоро добронамерена, защото не е тайна, че младият изпълнител симпатизира на съгражданката си. Неотдавна той направи акустичен кавър на хита и “Готина и Луда”, който и до днес е поръчван и изпълняван от него във варненския пиано бар, в който Mr. VoG работи.


Очевидци твърдят, че лично Гери заедно с друга варненска фурия – певицата Дара, неотдавна са посетили заведението, за да се позабавляват с изпълнението на кавъра на живо.

А новия проект, парчето “BYE-BYE”, е посветено на етапите, през които всеки минава при раздяла с любим човек – гняв и отричане, пазарене, депресия и примирение.

По модерното звучене на песента и визията на клипа, Mr. VoG работи в колаборация с Павел Симеонов и Радо Минев – RadoRe, като всеки един от тях е оставил следите си в музиката, в аранжимента, в текста, а и в самото видео.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.