Новоизгряващият български изпълнител Mr. VoG пусна закачлив видеоклип, в който иронизира музикалните телевизионни формати. Във видеото към “Бъди Героя”, с лека ирония и усмивка, Mr. VoG засяга темата около това да бъдеш млада музикална звезда в България – от 15-те минути слава чрез минаването през различни телевизионни формати, до осъзнаването на факта, че нашият музикален пазар е много малък и почти всички пипала на октопода са заети…

Тази поредица от събития преразказва много добре живота на Георги Кючуков, което е истинското име на Mr. VoG – той бе победител сред младите таланти в шоуто на Иван и Андрей “Музикална Академия” преди 3 години, но въпреки това не спечели обещания подпис с “Монте Мюзик”. Тази година пък отпадна от кастингите на X Factor в “Предизвикателството на шестте стола” като не бе предпочетен от Саня за нейния отбор.

“Не съм толкова огорчен от факта, че не продължих, колкото от монтажа на всичките ми изпълнения от кастингите в X Factor, а те според мен и публиката в залата, наистина бяха добри” – споделя Георги. “Дори и изказванията на журито бяха монтирани по начин, който да пасне перфектно на предварително изготвения сценарий за мен”.


Но тези преживявания остават миналото на Mr. VoG, който пее: “Веднъж си жив помни, без страх се бори, крилете разпери, нагоре полети!”. Музиката и текстът са дело на самия изпълнител, по аранжимента са работили Йоан Николаев и Васил Иванов – Dexter, а клипа е дело на Павел Симеонов.

Телевизионната премиера на парчето ще бъде в събота, 13.02 в “Българският Топ 40” по БНТ1, а по-късно този месец, Mr. VoG ще бъде част от турнето на Деси Тенекеджиева и Миро “Живот като на кино”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *