Mr. VoG представи новия си проект озаглавен "Наливай Догоре" в колаборация с мистериозен артист, криещ се под псевдонима OPSA.

Темата, вдъхновила проекта, както и двамата изпълнители, е станалата вече „нормална“ суета сред популярните личности у нас. Тенденциите да си “мерят” гледанията в YouTube, които в доста случаи си купуват сами, както и да парадират в социалните мрежи със скъпи марки и “скъп” начин на живот. Да “наливат пари” безсмислено в създаването на фалшиви образи, с които да дават лош пример на подрастващите си фенове.


В текста към парчето се засяга и нашумялото напоследък, уж случайно продуктово позициониране на различни марки цигари по снимките на популярни лица в Instagram – голяма част от последователите на които са всъщност деца под 16 годишна възраст.

Клипът към видеото е дело на Павел Симеонов, а главната роля на “пропаднала звезда” в него е поверена на набиращата популярност, талантлива варненска хореографка Румяна “Shyne” Михова. Музиката и текстът са на OPSA, а за аранжимента, микса и мастъра на “Наливай Догоре” е отговорен Радо Минев.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.