Георги Кючуков, познат като победител сред младите таланти в музикалното риалити на Иван и Андрей “Музикална Академия”, както и от драматичния обрат при “Предизвикателството на шестте стола” от кастингите на четвъртия сезон на X Factor, е готов с видеото към първия си самостоятелен сингъл.

Младият изпълнител, познат от участията си и с псевдонима Mr. VoG, публикува тийзър към парчето си в интернет и социалните мрежи


““Бъди героя“ е най-подходящият отговор на всичко, което ми се случи през изминалите две години. На първо слушане, динамичното и позитивно поп звучене на песента е малко подвеждащо, защото смисълът на текста и най-вече видеото, се заиграват с двете страни на реалността да бъдеш новоизгряващ изпълнител в страната ни. Много млади таланти се надяват да постигнат мечтите си, участвайки в различни музикални формати у нас, но в същото време не осъзнават негативите, които този път им носи, както и илюзията, че превръщането им в ‘герои’ в повечето случаи всъщност е в нечия друга полза”, споделя Mr. VoG.

Автор на текста и музиката на “Бъди Героя” е Mr. VoG, a по аранжимента са работили Йоан Николаев и популярния бийтмейкър Васил Иванов Dexter.

Премиерата на видеоклипа към песента ще бъде ексклузивно във VBox7 до броени дни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.