Топ моделът и актриса Глория Петкова влезе в ново амплоа – на певица. Под артистичния псевдоним GLOW тя представи първия си сингъл „I Don’t Mind“. Музиката е на Христо Михалков, а текстът, носещ силно послание за равноправие, е създаден от самата нея.  

В клипа към парчето участват още 7 забележителни жени. Те имат различен цвят на кожата, различна социална принадлежност или специални нужди, различна съдба. Онова, което ги обединява, е желанието им да бъдат видени и приети без предразсъдъци.

Глория се е постарала момичетата да се почувстват привлекателни и изключителни пред камерата, като е подбрала най-подходящата визия за всяка от тях. Моделът иска да покаже една по-различна красота – тази, която съществува отвъд общоприетите представи и клишета.


„Всички жени, които участват в този проект са красиви, защото никога не са получавали нищо наготово, а са се самоизградили като силни и независими личности. Всяка може да бъде пример и вдъхновение, стига да ѝ се даде възможност за изява“, казва певицата.   

Глория, която е и режисьор на музикалния клип, за първи път застава от другата страна на камерата. Освен в кампании на световни марки, тя има опит и в киното. Позната е като актриса от филмите „Семейни реликви“ на Иван Черкелов и „Безкрайната градина“ на Галин Стоев. На малкия екран си партнира със Захари Бахаров и Весела Бабинова в популярния сериал на БНТ „Денят на бащата“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *