Евтини самолетни билети

Малкото момиче с голям талант Зорница Калчева – Zory e родена в България и израснала в Лос Анджелис. Започва уроци по пеене на 8 години. На 9 години печели второ място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на Disney - "Find Your Voice".

На 10 г. печели 4-то място на състезанието по танци – „World Ballroom Championship“, само след една година уроци. На 11 и 12 превзема първите места в музикалното състезание за млади таланти „Колибри“ в Холивуд.

Първото ѝ видео, което излезе неотдавна се казва „Transparent“. Zory прави текста и мелодията към него заедно с легендарния Michael Jay, творил по музиката за филма „Top Gun“, работил със звезди от ранга на Селин Дион и Глория Естефан.


Новият музикален проект на Zory – „Only One“ e реализиран съвместно с Bulgang и DJ Dian Solo (Deep Zone Project). Bulgang е български студиен проект за трап музика, създаден от продуцентите Brevis и Roasty Suave. Музиката към парчето е на Zory и DJ Dian Solo, a бийтът е на Bulgang. Текстът е на Zory.

Режисьор на видеото е Bashmotion. За Zory, която се връща в България за първи път от 10 години, е било изключително вълнуващо да снима в родната си София и в полите на Витоша. Това ѝ дава възможност да се свърже отново с българските си корени и да преоткрие красотата на българската природа.

„България е много различна от мястото, където живея! Много ми харесва тук и се надявам да имам възможност да се върна скоро. Работата с хората от екипа при заснемането на видеото беше истинско удоволствие! Благодарна съм за положените от тях усилия! Надявам се, че всички ще харесат видеото!“

Скоро Zory се завръща в САЩ, където ще продължи да пише песни и да работи активно за постигането на целите си, като се явява на прослушвания и развива певческите си възможности.

„Много бих се радвала да стана част от семейството на Disney и се надявам, че съвсем скоро това ще се случи.“, споделя тя.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.