Митко Петров загатна по креативен начин нов проект. Изпълнителят сподели в канала си в YouTube тийзър, който събужда любопитството на меломаните с интригуващо телефонно обаждане и то не откъде да е, а от телефон от миналия век, на една от най-красивите локации на нощна София.

Предположенията на феновете са, че „Сети се“ е заглавието на проекта, по който изпълнителят работи още от миналата година, когато получи номинация за БГ Дебют. Премиерата е в ръцете на почитателите му, което също е нестандартен подход и решение.

„Тийзърът символизира излизането на българските творци „на улицата“ и трудността да се твори без подкрепа от страна на продуценти, и единственият начин да излезе качествена нова продукция зависи от подкрепата публиката. Заради това провокирах моите фенове и аудиторията, която следи творчеството ми, с решението премиерата да е в техните ръце и те да решат кога ще излезе този проект, а за целта ги моля само да се абонират за канала ми и да споделят“, споделя изпълнителят.


Петима от феновете ще получат телефонно обаждане от самия изпълнител, на които ще пусне песента преди официалното й представяне. Ако сте сред нетърпеливите не пропускайте да се абонирате за канала на артиста.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.