Миро сподели новата си песен "Има смисъл" с почитателите на българската музика. Месец преди това тя беше достъпна само за 100 избрани от артиста личности.

Специално създадена за проекта Антарктида – „Послание на края на света до хората от утрешния свят“, песента „Има смисъл“ е вдъхновена от пътеписа на Людмила Филипова „Пътуване до края на света“.

По нейна идея под българския храм „Св. Иван Рилски“ на остров Ливинстън (база на Българския антарктически институт) навръх Рождество Христово се постави времева капсула за следващите 50 години с послание от днешните хора до хората от утрешния свят.


„“Има смисъл“ е създадена за времевата капсула и в този си вариант тя няма да бъде използвана за комерсиални цели. Обмислям да я включа в предстоящия албум «Месия», но със сигурност ще бъде преработена за тази цел“, сподели Миро.

Мисията на българските антарктици ще приключи през март със стъпването и на последната група от тях на родна земя. На 09.03 Людмила Филипова ще събере всички участници в проекта, за да отвори тайните врати и координати на едно пътешествие, което започна сега и ще завърши в бъдещето.

„Има смисъл“ е по музика и текст на Миро, аранжиментът е на Светлин Къслев. Китарите в песента изсвириха Пламен Ковачев и Огнян Георгиев – младши.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.