В разгара на лятото Mind Trips ни предлагат втори танцувален хит с Александра Раева. Песента “We Talk About Us“ стига до клубовете в целия свят от италианския лейбъл Aenaria Music.

Студийната версия е придружена от ремикс на легендарния Хуан Алварез, познат като резидент DJ в едни от най-популярните клубове през последните години. Новата песен следва успеха на „Never Give Up“. За да отбележат премиерата, музикантите записаха двата хита на живо за специално представяне по Jazz FM и в интернет.

Създадена от Александър Греоргиев, Бурян Маслев и Ясмин Исинов, групата Mind Trips има дълга история, чието начало е в концерти с Александра Раева преди близо 20 години. Освен съмишлениците в музиката, членовете на групата са и приятели в живота.


Всяка песен е неустоима за танц и въздействаща със споделени идеи за пълноценен живот – „Never Give Up“ призовава да не предаваш любовта, а „We Talk About Us“ подкрепя в отстояването на собствената ценност като основа на взаимността.

Това са първите две песни, които Mind Trips подготвят за планиран за следващата година албум – трети в дискографията им и първи с участието на Алекс Раева.

Поставяйки ново начало, музикантите въвеждат своите почитатели в света на хубавата си музика с филм, който включва записани на живо версии на двете песни и интервюта на програмния директор и водещ по Jazz FM Светослав Николов с членовете на състава. Записите бяха направени в Sofia Live Club с ефектно осветление и мултимедия.

Новаторите от Mind Trips създават клубен джаз, като съчетават модерни дръм енд бейс и трип-хоп елементи. Във формацията участват Александър (китара), Александра (вокали), Бурян (бас), Владимир (тромпет), Панайот (перкусии), Стефан (барабани) и Ясмин (клавир).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.