Първият самостоятелен видеоклип на Мина Пенкова вече е факт. Видеото към песента „Тръгваш ли“ излезе преди броени дни с официална премиера в канала на певицата в YouTube.

„Във времето на технологиите, в което живеем, като че ли това беше най-логичният избор за представяне на клипа. За добро или лошо, Интернет е мястото, където хората прекарват голяма част от времето си. А за да им покажем труда си, трябва да стигнем до тях“, споделя Мина.

Точно на обратния полюс е сюжетът на видеото към „Тръгваш ли“. Заснет в читалище „Напредък“ в Горна Оряховица, клипът сякаш ни пренася назад във времето, за да напомни за непреходни и важни ценности, а също и за да ни накара да се замислим за моментите, в които любими хора си тръгват от нас, а ние сме безсилни да променим това.


Режисьор на видеоклипа е младият творец Danyor Nevsta, познат до момента предимно с продукции в Италия. Мина сменя пет визии, а сцената на читалището оживява за също толкова различни картини.

Мина и „Тръгваш ли“ са част и от подбора за годишните музикални награди на БГ Радио. Те се борят за гласовете на меломаните в три категории – за БГ песен, БГ текст и изпълнителка на 2020-а. Гласуването вече тече на сайта на радиото.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *