Михаела Маринова представи новата си песен и видеото към нея. Клипът към "Очи в очи" дебютира вчера в официалния YouTube канал на Virginia Records.

Музиката и текстът към парчето са на Павел Николов, Михаела Маринова и Теодор Димитров, а аранжиментът на Павел Николов и Теодор Димитров. Режисьор на видеото към „Очи в очи“ е Людмил Иларионов – Люси.

“Още докато писахме текста с Pavell, осъзнах, че тази песен е нещо по-различно и ново за мен. Може би съм пораснала и разсъждавам малко по-зряло. Надявам се песента да накара хората да се замислят, че понякога въображението ни заблуждава и ни кара да се отчуждаваме от близките си, приемайки нещата по грешния начин. Затова трябва да се изправяме очи в очи със собствените си заблуди и да се радваме на това, което имаме!”, споделя Михаела.


Във видеото на “Очи в очи” Михаела влиза в пет различни сцени, за да пресъздаде 5 образа. За втори път по време на снимките за клип към неин сингъл на изпълнителката ѝ се налага да стои до късни часове в студен басейн, за да заснеме една от сцените.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.