Михаела Филева представи новия си сингъл „Изгубени в рая“. Песента е част от втория самостоятелен албум на певицата – “Нова страница”. Видеото е заснето на екзотични локации на остров Лимнос, Гърция, където Михаела влиза в образа на изкусителна богиня.

“Изгубени в рая” е по музика и текст на Павел Николов – Pavell и самата Михаела. Сингъл версията е с нов аранжимент създаден от Павел Николов – Pavell, Веселин Ценов и Константин Ангелов.

Идеята и реализацията на видеото на “Изгубени в рая” са дело на Бойко Щонов, с когото Михаела Филева работи и по други свои проекти. Бурните морски вълни са в синхрон с емоциите, които носи песента. Специалното участие на актьорът Мартин Медникаров, който пристигна от Лондон за снимките, придава още повече мистичност на клипа.

Последните новини около Михаела са свързани с първото ѝ самостоятелно турне, което стартира със запомнящ се концерт в Пловдив. Феновете от още 3 града ще имат възможността да гледат концертното шоу на талантливата певица, бенда, танцьорите и беквокалистките от Тринити – Благоевград на 17 октомври, Велико Търново на 23 октомври и Варна на 24 октомври.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *