Изящната Михаела Филева разкрива още страни на музикалния си талант в новия сингъл “Нова страница”. Едноименната песен от втория ѝ албум вече е филмирана, а представянето ѝ беше в официалния канал на лейбъла Монте Мюзик в YouTube.

“Написах „Нова страница“ на един дъх, буквално за няколко часа, седнала на пианото. Текстът и музиката са много емоционални, затова и заложих на семпъл аранжимент – само глас и пиано. Песента е заглавната от втория ми албум, което я прави още по-специална. Благодаря на Бойко Щонов за невероятното видео, което създаде за нея”, споделя магнетичната певица.

Силното въздействие на “Нова страница” се усеща още с първо слушане, а видеото към нея е истински шедьовър. Освен красотата на кадрите, операторът Росен Савков майсторски улавя и показва чувствеността и красотата на Михаела.


Новата 2019 година се оказва следващата голяма крачка в кариерата на популярната изпълнителка. На 18 април ѝ предстои първия самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за него вече са в продажба, а местата в залата лека-полека започват да се запълват.

Съвсем скоро телевизионните зрители ще видят Михаела в ново амплоа. Тя се присъединява към звездния отбор на треньорите в шестото издание на „Гласът на България“, което стартира на 24 февруари.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.