Михаела Филева и VenZy обявиха "Boycott"! Това е името на най-новата им песен, която вече има и видео клип. Парчето превзе онлайн пространството с ясната тенденция, че това ще бъде новият летен хит на 2017 г.

С новата си песен Михаела и VenZy бойкотират всички „събирачи на лайкове“ и анонимни „драскачи по сайтове“. Категорични и непоклатими, двамата нахлуват с широки усмивки в света на досадните правила, за да прогонят „лошото време“ и „всички проблеми“. „Boycott“ разчупва тенденциите в популярната българска музика и със своето характерно реге-дъб звучене.

Хаштаг #Boycott е новото мото за добро настроение, което за броени часове успя да спечели интереса на феновете.


Снимка: Нели Кръстева

“Ето го нашият #Boycott! Най-силното ни оръжие е музиката, затова я използваме в пълната ѝ сила! Дано успеем да ви усмихнем и да мотивираме и вас и нас самите, да оставим телефоните си настрана, да живеем тук и сега, да общувате пълноценно – очи в очи, душа в душа, да сме над нещата, да сме широко скроени и най-вече да си позволяваме да бъдем щастливи!” – написа Михаела Филева в своята официална страница във Фейсбук, по повод премиерата на новия клип.

Видеото е на режисьорския екип на Павлин Иванов – Bashmotion с оператор Георги Марков. Автор на текста, музиката и аранжимента е Графа. Часове преди премиерата на новия клип, Михаела и VenZy публикуваха свои снимки с новите брандирани „snapback“ шапки с мотото „Boycott“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.