Мария Мутафчиева и Марио Николов представиха дуетна песен. Парчето носи заглавието „В моето сърце“ и прозвуча за първи път на живо на концерта за рождения ден на Мери Бойс Бенд.

Тогава публиката аплодира на крака и извика на бис двама певци. След няколкоседмична работа в студио, „В моето сърце“ е готова и като аудио, и като видео. Клипът е дело на режисьора Васил Стефанов и включва кадри от репетиционния процес и концерта.

„Чаках този момент 10 години. Точно толкова минаха, откакто записах първото демо на песента и я изпях за първи път на Марио. Последваха години на усилна работа и пътувания за него, а когато се връщаше или освободеше за кратко, аз пък тръгвах нанякъде или записвах други песни… Най-накрая дуетът „В моето сърце“ се получи и то по възможно най-красивия начин!“ – споделя Мери.


За Марио Николов участието в съвместната песен е авантюра и успешен опит, но и споделена емоция.

„Не е лесно да се напише дует, а Мери се справи брилянтно! Благодаря и на Искрен Искренов за перфектната студийна работа! Песента е много трудна за изпълнение и много силна като заряд! Щастлив съм, че успяхме да я изпълним така и се надявам „В моето сърце“ да докосне сърцата ви!“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.