Мария Илиева, V:RGO и TRF направиха дългоочакваната премиера на „Не си готов” – продължението на хита на певицата „Всичко”. За „Не си готов (Всичко част 2)” Мария кани двама от най-актуалните изпълнители на родната рап/трап сцена – V:RGO и TRF.

По аудиото работят и още някои от ключовите имена в българския хип-хоп – Николай EXC Николов, който е съавтор на оригиналната версия на песента, Георги D-Zasta Киров, Витали Езекиев и екипът на Studio 22 Recordings.

Именно в Studio 22 Recordings е заснета и част от видеото на „Не си готов (Всичко част 2)”. Режисьори са ADVENTADOR Films. Клубните сцени са от BEDROOM PREMIUM CLUB.


Видеото, чиято премиера се очакваше на 26.06., изненадващо не се появи в уреченото време в Youtube канала на Стерео стая. Вместо това, певицата отправи призив към фенове да се абонират за канала и да очакват премиерата.

По-късно същата вечер тя се присъедини към V:RGO и TRF в клубния им гиг в столицата и с жива връзка към Instagram профила ѝ тримата изпълниха ексклузивно „Не си готов” за пръв път, което предизвика фурор сред феновете.

“Не си готов (Всичко част 2)” направи ударна онлайн премиера вчера и вече навъртя десетки хиляди гледания.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.