Евтини самолетни билети

Дългоочакваното ново видео на Мария Илиева "Mi Amor" ще се появи в петък, 08.09., точно в 18 ч. в Youtube канала на Facing The Sun и в ефира на музикалните медии.

След поредица от R’n’B проекти и нежната балада “Нека вали”, Мария Илиева ще зарадва феновете си с ярко клубно звучене. „Mi Amor“ е писана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Ъшър, Шон Пол, Крис Браун, Мат Покора, Кат Делуна и др.

Те намират Мария Илиева в социалните мрежи и ѝ предлагат да работят заедно, като най-подходящият сингъл, на който заедно се спират, е именно този. Автор на българския текст е самата изпълнителка, а по продукцията работи Dexter. Мария споделя, че текстът е зареден с толкова силна емоция, че за написването му са ѝ били необходими само няколко часа.


Песента направи своята концертна премиера на 11-ти август по време на концерта на Мария Илиева в Летния театър на Варна, където беше приет изключително топло от публиката.

„Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит“, разказва Мария. „Изпълних „Mi Amor“ и по време на мое клубно участие в София, а в края публиката викаше името му за бис – това ме зареди безкрайно и е чудесен знак.“

Премиерата на видеото на „Mi Amor“ е в петък, 8-ми септември, в 18 ч. и ще може да се види онлайн и в ефира на музикалните медии. Режисьор е Виктор Антонов – Rikk.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.