Новият сингъл на Мария Илиева – „Всичко” направи впечатляваща интернет премиера, придружена с емоционален чат в Instagram профила на певицата.

Непосредствено преди премиерата на „Всичко” Мария Илиева направи онлайн разговор с феновете си, в който им разкри подробности от снимачния процес, отговори на въпросите им и ги зарадва с ексклузивно първо слушане на песента.

„Както знаете, премиерата на „Всичко” е в един от най-хубавите моменти в моя живот, но обстоятелствата не ми позволяват да гостувам на медиите. Затова реших да направя тази онлайн среща с вас, защото вие винаги сте до мен и винаги ми е много приятно да общуваме”, сподели Мария в началото на чата.


Певицата обяви и още една специална новина – през следващата седмица три от любимите ѝ български медии ще превземат Instagram акаунта ѝ – нещо, което се случва за пръв път в България. В рамките на три дни – понеделник, сряда и петък, Радио NJoy, БГ Радио и The Voice Radio & TV ще управляват профила и ще разкриват любопитни факти от работния процес.

Още с обявяването на заглавието на песента – „Всичко”, фенове усетиха препратка между него и това на един от емблематичните хитове на Мария Илиева – „Нищо”. Изненадата се оказа още по-голяма, защото в текста на „Всичко” се открои култовата фраза „и мен ако нямаш, значи нямаш нищо”.

Автори на песента са Мария Илиева и Николай „EXC” Николов, с подкрепата на Музикаутор, а режисьор на видеото е Виктор Антонов – Rikk. Лентата провокира с иновативни похвати, каскади и спецефекти, а в главните роли са Звезделина Иванова и Стоян Цветков. Дрифтът е дело на Николай Николов – Киндо.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.