Силен текст, ярък бийт и видео продукция без аналог в България предлага новият проект на Мария Илиева – "Mi Amor". Режисьор на лентата е Виктор Антонов – Rikk.

Заснемането на видеото отнема близо три снимачни дни, екипът наброява над 50 души, а Мария е ослепителна във всяка от трите си визии. Сценични партньори на Мария Илиева са балет „НОВА“, Екс Енерджи Крю, а специално участие има изпълнителят и топ модел на Visages Model Group Виктор Либа.

Мария работи с Rikk за пръв път, но е силно впечатлена от креативността и професионализма му. Оператор на лентата е Радослав Гочев.


„Събрах екип от  професионалисти и личности, всеки от които допринасяше за качеството на крайния продукт. Хвърлихме много труд… и си заслужаваше“, споделя Мария.

Музиката на „Mi Amor“ е писана от мултиплатинените продуценти Da Beat Freakz, работили с Ъшър, Шон Пол, Крис Браун, Мат Покора, Кат Делуна и др., а автор на текста е изпълнителката. Музикален продуцент е Dexter.

„Mi Amor“ набира популярност, като вече се завъртя и в ефира на музикалните медии у нас. Феновете ще могат да я чуят на живо в София в два последователни дни следващия уикенд.

На 16-ти септември Мария Илиева ще я изпълни в рамките на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour на пл. Батенберг, а на 17-ти ще бъде хедлайнер на третия ден от Sofia Spark Fest в Южния парк.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.