Непосредствено преди обявяването на извънредното положение в страната, Марио представи втората си авторска песен „Лед“. В типично негов стил, танцувална и енергична, песента се прие с голям успех от меломаните.

В настъпилия момент на тотална изолация обаче, той си дава сметка, че няма по-важно нещо от това да си обичан, здрав и до любимия човек. Дори когато остава без професионални ангажименти, поради създалата се обстановка, това не пречупва желанието в артиста. Той се вдъхновява за нови проекти и осъзнава, че единствено любовта и вярата го спасяват да съхрани себе си и да продължи смело по пътя си.

В тази нетипичната ситуация Марио провокира себе си и прави лирическо отклонение, което ни представя под формата на красива балада. „Дори“ е заглавието на новата му песен, а в нея Марио е по-истински от всякога.


Идеята развива заедно с композитора и текстописец Димитър Лефтеров, с когото работят в тандем от дебютната му песен насам. В този проект изпълнителят залага единствено на чувствата и показва, че може да докосва слушателите не само с бързи ритми, но и с по-баладични парчета, където емоцията е водеща.

Марио открехва завесата на личния си живот и с видеото, където за първи път показва своята реална половинка – неговата муза за изкуство.

Невероятни пейзажи и красиви моменти, заснети на различни локации в България  виждаме във видеото на „Дори“, което олицетворява идеята на парчето – именно любовта и различните фази през които преминава.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *