Марио Михайлов представи новата си авторска песен с провокативното заглавие “Момичето на татко”. Това е петият пореден сингъл за младия изпълнител, който през миналата година заяви себе си с дебютното парче “Добро момче”, следвано от още три авторски: “Лед”, “Дори” и “Лично”. 

Новата песен ще ви изненада с още по-силно изявения персонален музикален стил, който Марио гради с всеки следващ проект. Смесицата на латино ритми с балкански и дори ориенталски мелодии завладява сърцето и смело разкрива намерението на певеца да прави различна и открояваща се музика.

Песента, в комбинация с видеото, не изневеряват на присъщия стил на младия изпълнител, пренасяйки ни сякаш в холивудски филм със съдържанието си. Това не е случайно, тъй като горещата страст, с която Марио прави всичко, певческите му умения и вроден танцов талант вкупом са определящи за него като артист с главно “А”.

Със своите въздействащи ритми песента ни въвлича в една красива и вълнуваща любовна история. За нейния творчески заряд допринася и това, че видеото е заснето в помещенията на един от най-красивите театри у нас – този в Хасково ДКТ “Иван Димов”. Латино, Ориент, Холивуд и любов в пределите на един театър?! Хмм… това звучи интересно!

Певецът отново се включва и като автор на музикалния проект, работейки по него със страхотен екип, а именно китариста Щерион Пилидов, все по-нашумелият бийтмейкър Димитър Лефтеров, както и Бате Пешо (Петър Костов) – “Studio Buster”. Типично за Марио новата му песен ще ни плени със стилни визии, горещи кадри, красива любов и щипка изкуство. Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *