Младият артист Марио Михайлов направи премиера на най-новата си песен – „Лично“. Лично и категорично артистът изповяда чувствата си в последния си двоен проект.

Новото парче е продължение на сингъла „Дори“, които за броени дни грабна сърцата на меломаните и влезе във водещи музикални класации.

Идеята се ражда в студиото по време на пробни записи, като в работния процес Марио и екипът му решават да избягат от клишето и да рискуват с по-баладично звучене за летния сезон.


Клипът е естественото продължение на предходния, като в него освен красив пейзаж и романтични местенца, ставаме свидетели на голяма любов, много страст и по думите на феновете – цялостното усещане действа като „еликсир“ за позитивна енергия.

Певецът открехна завесата на личния си живот, като за първи път показва официално своята половинка Екатерина. В този емоционален проект, освен негова муза, тя изпълнява и главната героиня във видеата.

Въпросителните около нея се родиха още при премиерата на „Дори“, когато всички усетиха, че това не е просто „актьорска игра“, а нещо много по-силно. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *