Мариана Попова и Лукас Маскиано зарадваха феновете на испанските ритми с българо-испанския проект „Tangueando la rumba”.

Музиката и текстът са на Лукас Маскиано, аранжимент – Дани Милев. „Tangueando la rumba” е петата песен на изпълнителката на испански език. Хит сингълът „Lejos” в дует с Орлин Горанов вече десетилетие е от най- харесваните песни, последваха – „Fado”, „Tu mi estrella”, „Busqando te”.


Лукас Маскиано е аржентински певец, композитор, китарист. Започва да свири и композира на 8 години. На 22 години емигрира в Испания и 8 месеца свири като уличен музикант в Барселона, където го забелязва представител на голяма музикална компания.

Характерният му стил и харизма го изстрелват в челните позиции на испанските радио и телевизионни класации и той се превръща в един от идолите на испанската интелигенция. Има издадени 8 албума, като последният „От Париж до Трансилвания” отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания.

Музикантът реализира турнета в Латинска Америка, Азия и Европа, в т.ч. и в България през 2014 г., когато се запознава с Мариана Попова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.