Певицата с един от най-запомнящите се и пленяващи гласове в българската музика Маги Джанаварова посреща лятото с ар енд би баладата „Сама“. След повече от две години работа по песента, почитателите вече могат да ѝ се насладят, заедно с красивото арт видео, което показва красотата на българската природа.

„Един ден Нора Караиванова за пореден път ми сподели, че е написала нова песен и ми предложи да я чуя. Аз се буквално се влюбих в нея и всеки път, когато се виждахме исках да ми я пуска. И след един ден в студиото на Dexter, тя ми каза: „Подарявам ти „Сама“, искам да ти я подаря!“. Това е един от най-хубавите подаръци, които някой някога ми е правил!“, разказва Маги Джанаварова.

Снимка: Георги Муков

Видеото на „Сама“ е заснето в красивите гори на село Владая, разположено в северозападните поли на Витоша. Именно там целият екип открива природната картина, която в допълнение с арт инсталациите, дело на Дия Николова най-добре ще предаде цялата емоция, която носи проекта. Във видеото за първи път Маги Джанаварова свири на виолончело, което до момента не беше използвала в музиката си.


„Работихме по „Сама“ много дълго време. Въпреки, че предстои лято, реших да я пусна точно сега, защото такова е силното ми вътрешно усещане. Аз имах определена насока, в която да се развие песента – исках да е тежко ар енд би, това е любимият ми стил музика. Надявам се хората да усетят цялата любов и емоция, която вложихме в проекта“, споделя още певицата.

„Сама“ е по текст на Нора Караиванова и Маги Джанаварова, музика на Нора Караиванова и Васко Иванов – Dexter, и аранжимент на Васко Иванов – Dexter. За видеото към песента певицата се довери за пореден път на режисьора Виктор Антонов – Rikk, оператор е Радослав Гочев, арт инсталациите и бижутата са на Дия Николова от Krepej Accessories, а за грима и косата на Маги Джанаварова се погрижи Марина Младенова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.