"Да продуцирам млади и талантливи български изпълнители за мен е кауза, която означава много. Аз вярвам в приемствеността между поколенията в музиката и затова реших да подкрепя изключително талантливите изпълнители от Нова Музика и да стана техен продуцент", с тези думи изпълнителят Любо Киров обяви решението си да стане музикален продуцент на Нова Музика.

Песента на Нова Музика се казва „Има смисъл“ и е по текст, написан от друго популярно име в българския шоубизнес – Михаела Филева, която сподели:

„За мен е много голяма радост да работя с такива креативни изпълнители и вярвам, че тяхната кариера тепърва ще се развива. С удоволствие написах текста на „Има смисъл“, защото вярвам, че българската музикална сцена има нужда от позитивни, млади и талантливи хора като тях“.


Музиката и аранжимента на песента са на Боян Христов, написал десетки хитове като „Нека вали“ на Мария Илиева и „Знам“ на Любо Киров. Сингълът е мастериран в Съединените щати при специалисти, които работят с Pitbull, Flo Rida, John Mayer и Fifth Harmony.

За видеото на сингъла се погрижи известният режисьор Люси Иларионов, а оператор е Георги Марков. Видеото е заснето за 15 часа, като за това време са използвани 5 локации. Специално за снимките е затворен цял етаж от паркинга на столичен мол, където младите артисти заснемат една от първите сцени.

„Ние сме изключително щастливи и поласкани от факта, че изпълнител като Любо Киров повярва в нас и реши да работим заедно. Това за нас означава много и най-вече ни доказва, че има смисъл да се занимаваме с това, което обичаме“, споделят младите изпълнители.

„Българската музикална сцена в момента има нужда от група, която да прави качествена поп музика. Затова съм убеден, че хората ще се влюбят в Нова Музика“, заключи Любо Киров.

Сингълът „Има смисъл“ се издава от компанията MySoundUniverse и ще бъде представен първо в ефира на БГ Радио.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.