В разгара на лятото Прея зарадва феновете си с нова песен – „Не сега“. Певицата пуска парчето година след като на пазара излезе едноименният ѝ дебютен албум.

„Заради създалата се ситуация, изглеждаше сякаш няма да успея да реализирам този проект в летния сезон, както беше планувано. Бях се обезкуражила, но един ден си го бях пуснала и си казах, че това парче е родено, за да бъде слушано под лъчите на топлото лятно слънце. С помощта на креативните приятели, с които работя успяхме да го реализираме“, споделя Прея.

Музиката и аранжиментът на песента са на Денис Попстоев, който е писал и голяма част от песните в дебютния албум на изпълнителката. Китарите са изсвирени от Петър Йотов. Текстът на парчето е писан от самата Прея. В него лирическата героиня е раздвоена и има конфликт със самата себе си. Песента е странно-забавен поглед върху зависимостите и лошите ни навици.


„Докато твърди, че взима едно решение, взима друго. Това е метафора за моите отношения с храната и не е първото парче, което следва подобна линия, още повече – това е съвсем логично продължение на песента „Lo6 Navik”, където лирическата героиня отново се обръща към своето токсично „гадже“ – нейната зависимост“, разказва Прея.

Идеята и изпълнението на видеото са на Жоро Пеев, който е познат с работата си по клиповете на Мила Роберт. Част от кадрите са заснети от самата Прея, а специално за снимките на клипа са изработени Instagram филтри, които феновете и последователите на изпълнителката ще могат да използват в онлайн платформата.

„За първи път работя с Жоро и много се напаснахме. Видеото много добре илюстрира моя характер, който е такъв цветен и непредсказуемо различен в различните ситуации“.

Това парче е като малко надникване зад завесите на бъдещите планове на Прея и екипа ѝ. Съвсем скоро изпълнителката ще представи на меломаните още един сингъл, който ще бъде последван от EP през зимата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *