Вярна на стила си, R'n'B дивата Лора Караджова пусна без предупреждение новия си сингъл „Една на милион” – модерно поп парче от най-висока класа с плажен клип, в който певицата се радва на живота, заедно с двете си най-добри приятелки.

След серия участия в успешни колаборации, сред които „No Mercy”, „Усещам още”, „Заедно”, това е първата соло песен на Лора Караджова след скандалното „Bye, bye”.

В новия си трак Лора е поела съвсем различна посока – парчето е лично, интимно и показва певицата в една доста по-различна светлина, а „Една на милион” има достатъчно енергия, за да напълни всеки дансинг в България. Видеото разкрива един истински лежерен ден на Лора Караджова и нейните две най-добри приятелки в реалния живот.


„Правим парти, щурмуваме водата, пием шампанско, снимаме се, пеем, танцуваме – ние сме като всички момичета, когато се съберат заедно”, разказва историята на почти реалити видеото Лора и добавя, „Всеки човек е един на милион, няма втори като него. Уникални сме, но пък и толкова много си приличаме. Точно това е посланието на песента – всеки първо трябва да обича себе си, човека в огледалото, за да може да обича след това и всички останали.”

Гост-изпълнител в „Една на милион” е Бобо, с когото Лора е споделила не един и два хита през последните години. Рапърът също така е автор на музиката и текста на парчето, а аранжиментът е дело на горещия бийтмейкър Jay Cee.

Видеото пък е снимано в София и Варна като локациите са любими места на Лора Караджова и нейните приятелки, а визията е на режисьора-легенда Валери Милев, който майсторски е успял да улови на лента емоцията на лятото.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.