"Не обичам определенията “звезда” и “прима” – всички се борят за някакви титли първа, втора, пета, десета – няма такова нещо. Като излезеш на сцената, там се вижда кой кой е и колко пари струва. Мога да си мисля и да се кича с много такива звания, титли, но като изляза на сцената и не мога да си изпея песните, тогава какво правим”, сподели Лили Иванова в ефира на БНТ.

Популярната и обичана българска певица посрещна в дома си Георги Любенов и екипа на предаването „Денят започва с Георги Любенов“.

„Не съм се борила за награди и за статуетки в живота си. Те са ми били връчени по определен повод. Важното е как ще си изпея песните пред публиката“, категорична е изпълнителката.


В откровен разговор с водещия на БНТ тя разказа какво е усещането, когато публиката диша заедно с нея. Лили Иванова разкрива как е калила своя характер през годините и кога снема доверието си от хората.

Пред камерата на националната телевизия Лили разкри доколко следи музикалните тенденции и на кого се доверява за новите си проекти. Част от музикалната й концепция е да включва аранжименти на стари хитове. Такива са песните „Молба” и „Искам те”, включени в новия й албум – „Поетът”.

Цялото интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов“ – вижте във видеото.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *