Лидия Ганева беше сред участниците в престижната „Лятна музикална академия“ 2017. Едва 11-годишна, Лидия е отличена със стипендията на Фонд "Милчо Левиев и Вики Алмазиду", който ежегодно награждава най-добре представилите се участници в Академията.

Младата певица стана част от класа на джаз изпълнителката Вики Алмазиду, която е и музикален педагог в НБУ. Тази година „Лятна музикална академия“ се проведе между 11 и 20 септември, като специален гост музикант беше Аарън Голдберг с тема „Джазът – езикът на импровизацията“, който пристигна в България по покана на Милчо Левиев.

Заключителният концерт на „Лятна музикална академия“ 2017 ще се проведе на 21 септември в Sofia Live Club с участието на Лидия Ганева. Талантливата певица стана популярна с успешното си представяне в детската Евровизия през 2016 с песента „Вълшебен ден“, която Графа написа специално за участието й в международния конкурс.


В момента Лидия Ганева работи по своя най-нов сингъл, който ще представи съвсем скоро чрез YouTube канала на Монте Мюзик.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.