Дни след радиопремиерата, Лидия Ганева и децата от Вокална група "Мики Маус" представиха официално общата си песен "Очите на мама".

В навечерието на 8-ми март малката голяма Лидия – момичето, което през 2016 година представи страната ни на „Детската Евровизия“ с песента „Вълшебен цвят“, и възпитаниците на певицата Вяра Панталеева от „Мики Маус“ записаха специален подарък към всички майки по повод техния празник.

Късно снощи и видеото към песента направи премиерата си. „Очите на мама“ и е по музика и аранжимент на Румен Бояджиев – син, а текстът е на голямата Даниела Кузманова.


„Парчето е специален подарък с много обич за всички майки – любящи, угрижени, нежни. „Очите на мама“ е поклон пред силата и мъдростта и едно голямо благодаря, за всичко, което те са ни дали в живота“, споделя Вяра Панталеева.

Режисьор на клипа е Любо Цанков, а продуцент на проекта Чавдар Цолов. Въздействащите кадри във видеото на „Очите на мама“ са заснети в Културен дом „Искър“ в столичния квартал „Дружба“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.