Българският DJ Mr. Moon и певицата Маги Алексиева – Mey издадоха нов сингъл, наречен „Let It Rain”, който вече е достъпен онлайн за всички фенове на качествената музика. Подкрепата си към новия трак изказа и барабанистът на групата Jamiroquai Дерик Макензи.

„Ще бъда честен, всички версии на тази песен работят, но Groove и Sound Vocal миксът е невероятен. Гласът на Маргарита е невероятен в този трак, който е и добре написан и продуциран. Това определено е парче, което ще се пуска и слуша от мен по всички фронтове. Браво, Младен и Маргарита!“, написа той.

Бавният и хипнотичен бийт, характерната ню соул хармония, преплетени с чувствените вокали на Mey, за пореден път разкриват уникалния почерк на българската независима музика, която те правят. Вече няколко страхотни трака стоят зад гръба на дуото, затвърждавайки добрата колаборация между нежните вокали на Meу и професионалното миксиране и нестандартните бийтовете на DJ Mr. Moon.


За мое голямо удоволствие с партньора ми в този проект Mey сме се намерили на изключително дълбоко ниво. Когато започваме да творим, аз ѝ споделям музикални идеи, тя ми връща своите. В този процес на работа имам чувството, че тя е в главата ми и страхотно допълва разбирането ми за това как искам да завърша тази идея. Контактът е страхотен. В този контекст успяхме много добре да съчетаем настроението на аранжимента с изключително дълбокия текст на Маги“, каза Младен Димитров, познат още като DJ Mr. Moon.

Издател на „Let It Rain“ е британският Duffnote Recordings, собственост на известния музикант, продуцент и диджей Ричард Ърншоу. Лейбълът разпространява траковете и колаборациите на своите артисти по цял свят, като по този начин предоставя възможност за среща на имена от родната и световна музикална сцена.

„Очакваме още много неща да се случат. Това е само началото“, казва Младен развълнуван от позитивната обратна връзка към песента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.