Евтини самолетни билети

Най-новият музикален аудио-визуален проект на Кристо & Ivy носи величественото заглавие „King”, а негов продуцент и музикален издател е Денис Касъмов с музикалната си компания BG music. Музиката и аранжиментът са дело на един от най-актуалните хитмейкъри в БГ музиката – Jay Cee.

Именно Jay Cee е виновник за едни от най-големите хитове на 100 Кила, Кристо, Лора Караджова, Сантра, Бобо, Young BB Young, Жана Бергендорф, Елена Брусарска и много други изпълнители. Мелодията и припевът на Ivy са създадени от талантливата Рейчъл Роу – дъщеря на една от най-големите български певици за всички времена Камелия Тодорова. Проектът е записан, миксиран и мастериран в официaлното студио на BG music.

“Надявам се, че българската музика ще успява. Националния девиз на България е „Съединението прави силата“! Затова нека вървим напред и нагоре към успеха в екип! Да докажем и покажем на целия свят, че българската музика е най-прекрасната музика и тя заслужава да бъде на първо място в своята собствена държава, след което на Балканите, а защо не и в Европа и света!“, сподели Денис Касъмов, продуцент и издател на проекта.


Най-голямата българска мрежа за дигитално съдържание в интернет – Facing The Sun ще разпространява видеоклипа и песента, които ще се излъчват и по всички музикални телевизии и радиостанции в страната, a ексклузивната му 24 часова премиера във Vbox7.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.