Евтини самолетни билети

Преди броени дни излезе новият сингъл на Кристиан Костов "Get It", който е част от мини-албум с четири записа, които ще получат международно разпространение и ще стартират така очакваната международна кариера на талантливия певец.

Кристиан, който завоюва за България престижното второ място на конкурса Евровизия през 2017 г. е пораснал и е започнал сам да пише всичките си песни в съавторство с брат си Даниел.

„Get It“ е нещо като изповед – парчето разказва личната история на Крис за това как самотата и липсата на истинска емоционална връзка между хората го карат постоянно да се лута и да търси своето място в света.


Песента ще стане близка и на онези, които имат куража да застанат лице в лице с провала и въпреки това да останат верни на себе си.

Жанрът на „Get It“ е микс между модерен поп, R’n’B и деликатна симбиоза от urban хип-хоп и вдъхновени от азиатско звучене елементи. Най-отличителното за парчето обаче си остават вокалите на Крис – разтърсващи, емоционални и докосващи.

„Такава музика ме вълнува в момента. Тя е любима на много млади хора навсякъде по света. Надявам се песента да се хареса и на българската публика“, казва Крис за „Get It“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.