Кристиан Костов поднася нова музикална изненада. Близо половин година, след като развълнува над 1 милион меломани в Китай с парчето „Live It Up“, което записа с тамошната звезда Тифа Чен (Tifa Chen), Момчето чудо преиздава песента си, този път в изпълнение с полската принцеса Roxie.

14-годишната певица миналата година триумфира на Детската Евровизия и вече има издаден първи албум. Как ще се приеме новият вариант на „Live It Up“ в колаборация между Крис и нея, предстои да разберем.


Кристиан в момента е в Ню Йорк. В Голямата ябълка той е отседнал при свои приятели и вече успя да се разходи до някои от най-популярните забележителности като площада Тайм Скуеър, Американския природонаучен музей и Сентрал парк. Фенове на певеца вече коментират драстичната промяна, която е настъпила при него, някои дори са озадачени от смелите му стилистични решения.

В Ню Йорк Кристиан ще прекара още няколко дни. Пътешествието му последва и кратък „отпуск“ по родното Черноморие, като изпълнителят на „Beautiful Mess“ събира тен на Свети Влас и Синеморец. В началото на септември Кристиан ще отпътува отново и за Китай, където се превърна в истинска звезда след участието си в риалити шоуто Singer 2019.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *