Грандиозно събитие в българската популярна музика вдигна голям шум сред милиони българи точно преди празниците. Две от най-големите звезди в шоубизнеса, които се различават в голяма степен в стила музика, който създават, се събраха и направиха дует.

Криско и Слави Трифонов пуснаха общо парче, което се казва „Гледай как се прави“. Двамата заедно обединяват фенове от няколко поколения и направиха клубна песен, която обаче носи сериозно послание в дълбочината си. Музикален продуцент е Криско, негови са и текстът, и музиката на новия хит. Клипът е сниман от приятеля и партньор в бизнеса на Криско Кирил Киров – Кико, с когото вече имат 7 клипа заедно.

Видеото е едно от най-скъпите, правени някога в България. В него участват над 20 популярни Instagram модели и плеймейт звезди, декорът е специално създаден за снимките, които отнемат няколко дни и екип от над 70 човека.


Откакто стана продуцент, Криско не спира да открива таланти и да шокира с музикалните си ходове. Никой не очакваше такъв дует, но той се случи и вече се правят залози дали това няма да е нов рекорд по гледания в дигиталното пространство.

Попитан какво следва след такъв гърмежен хит, Криско каза: „Оо, аз сега започвам!“ и добави, че до два месеца ще обяви нов артист, който става част от лейбъла му Адаманд, след като там вече са Тита, Боро Първи и Димчо.

Криско загатна и, че следващият му голям проект не е свързан с музиката, а с хранително-вкусовата промишленост!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.