Любимата на много българи група Уикеда, която изгря с парчето "А ние с Боби двамата пием кафе", обяви с официално съобщение в своята Facebook страница, че прекратява дейността си.

„Здравейте приятели,
За голямо съжаление, от днес Уикеда прекратява активната си дейност. Причината е проста, просто нямаме какво повече да кажем, та решихме, че е по-честно и към вас и към нас да замълчим. Благодарим ви за подкрепата и всички хубави неща, които ни дадохте! Обичаме ви! Лека, успешна, доходна и безаварийна…“

Вестта за неочаквания край на колоритната банда бе съобщена непосредствено след нейния концерт на Фестивала на цацата в Кранево, няколко дни преди обявения за 15 юни гиг в столичния клуб „Маймунарника“ с Милена и Svetlio & The Legends, и участието на Уикеда в афиша на мегасъбитието Hills Of Rock 2018 в Пловдив през юли.


Ерол Ибрахимов създава групата през 1997 г., заедно с приятели и оттогава налагат своя неповторим стил, смесица от рок, фънк, ска и пънк. Сред най-големите им хитове са „А ние с Боби двамата пием кафе“, „Обичам“, „Уиски с фъстъци“, „Мари-Анна“ и др.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.