Красимир Аврамов представи ремикс на парчето си „Keep Control“. Музиката е написана от Anna Montgomery и Alex Pearl, парчето е ремиксирано от DJ Rosko, с участието на Michael Flemming, следвайки рецептата на румънските хитмейкъри в типичното европейско диско.

Медиите нарекоха Красимир Аврамов „човекът-глас“, заради факта, че гласът му обхваща няколко октави. Въпреки че започва кариерата си като завършил Пантомима към Националната академия за театрално и филмово изкуство, „мълчаливият“ актьор прави пробив чрез невероятния си глас. Красимир Аврамов е избран за представи страната ни на Евровизия в Москва, Русия, през май 2009 г. с песента „Illusion“.

Той е единственият български артист, който има разпродадено 2-часово шоу в Kodak Theater – домът на Academy Awards. Аврамов е и награден със „Супер звезда на годината“ на LA Music Awards. Неговите песни са смесица от различни стилове – от класически до световни поп хитове. Концертите му са продуцирани на световно ниво, прецизирани във всеки детайл.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *