Калин Вельов и Йоанна Драгнева представиха дуетно изпълнение на "Както никой". Парчето е част от саундтрака на българския филм "Бартер".

Автор на музиката е Калин Вельов, въздействащият текст е на Любо Киров, а аранжиментът – на Светлозар Заров. Стилното видео на „Както никой“ с режисьор Силвана „Зибо“ Иванова пренася усещането от филма, с включени знакови сцени от „Бартер“.

Идеята на Калин Вельов за музиката се ражда по време на снимките на филма, под въздействието на драматичните истории. Създаден по действителен случай, „Бартер“ е разказ за животи на кръстопът, нечисти сделки, за вътрешния свят на една незряща жена, за живота на хората в едно рибарско селце, радостите и тъгите им, за опита им да оцелеят в един живот на бартер.


Във филма, Калин Вельов, в ролята на „Дамеца“, си партнира с Филип Аврамов – в главната роля на рибаря Хиндо. Режисьор и сценарист на филма е Атанас Киряков, главен оператор е Иван Тонев. Продуценти са БНТ и „Ars Digital“.

Актьорският състав включва още Татяна Лолова, Михаил Мутафов, Койна Русева, Владимир Пенев, Мартина Вачкова, Антонио Николов и др.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *