Лятото най-накрая дойде! Да, едва в началото на август, но дойде! С много слънце и температури, точно като за сезона. Без значение от всичко обаче лятото си е лято, а по морето освен най-яките спомени и най-незабравимите преживявания се раждат и най-големите хитове.

За съжаление (или за радост) тази година си нямаме нов вселенски хит от ранга на „Despacito“, който през 2017-та успя да изпочупи всички рекорди, но пък морска музика и лятно настроение – колкото ви се иска. Ако вече сте се върнали от лятната си ваканция, със сигурност в главите ви още звучат една от тези песни – български или световни.

Всъщност какво се слуша по морето през лято 2018? В извадката тук място намериха 4 родни попълнения и 6 международни. Няма лято в последните години без гарантираното присъствие на Гери-Никол, която и през 2018-та не изневери на стила си и зарадва феновете с „Над закона“. Тук са още лидерът в класацията ни през юли – DARA с „Все на мен“, както и парчето номер 1 през юни „Photoshop“ на Tita.


През май победителят от шоуто VIP Brother Йонислав Йотов, по-известен като Тото от група СкандаУ пусна ново парче – „Чужди усмивки“. Така дългото чакане около нов проект на изпълнителя след „Къде попаднах“ от 2016 г. приключи и Тото буквално разби лятото. А рефренът „Сега просто тръгни, не ми давай шанс пак да те лъжа“ звучи отвсякъде, като достигна върха още през май.

Как изглежда пълният списък с морските хитове на лято 2018 – вижте тук >>
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.