Графа пусна новото си парче. Премиерата на "Последната песен" беше на 14 март (четвъртък), в 20:00 ч. Седмица преди това в YouTube канала на Monte Music се появи видео тийзър, който анонсира появата на парчето. Зад музиката, текста и аранжимента на "Последната песен" стои Графа. Режисьор на видеото е Bashmotion.

Сингълът носи дълбок емоционален заряд, който въздейства мигновено на слушателя. Музиката, текстът, дълбочината на изпълнение на Влади Ампов, съчетават усещането за носталгия към миналото и вярата в бъдещето, която ни дава сили да продължим по дългия път пред нас.

Графа избира необикновената индийска земя за визуализация на посланието на “Последната песен”. Клипът е заснет в Гоа и при езерото Самбхар в Раджастан. В сюжета му непрекъснато се преплитат темите за християнската вяра, семейните ценности, сбогуването, смисъла на живота и вечността. Зрителят се наслаждава на красиви природни кадри, храмове с многовековна история, среща с индийската култура и традиции.

Клипът на “Последната песен” е едно от двете видеа, които Графа снима в Индия в края на 2018 година. През ноември излезе “Огън”, а само преди няколко седмици Влади Ампов, Любо Киров и Орлин Павлов зарадваха феновете си с общата “Приятели завинаги”.

В момента Графа работи по новия си албум, който очакваме в началото на лятото. През април му предстои концерт в столичния Sofia Live Club (12 април) и  мини турне в градовете Благоевград (15 април), Габрово (16 април) и Свиленград (23 април).Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *