Първият самостоятелен албум на Тита е вече факт. Той носи заглавието „Аз съм Тита“ и официално излезе днес, а от утре ще бъде и в търговската мрежа.

„Моментът настъпи! На 09.01 (четвъртък) излиза първият ми самостоятелен албум „Аз съм ТИТА“. Нямам търпение да го чуете! От 10.01 ще бъде в търговската мрежа и всички онлайн платформи. Благодаря на всички замесени и на ВАС феновете“, написа певицата в профила си в Instagram.

След три неуморни години на върха на клубната сцена, 10 хит сингъла, над 350 изпълнения на живо, над 110 милиона гледания на клипове и над 500 хиляди последователи в социалните мрежи, днес малката голяма звезда е готова да покаже и една нова, непозната част от себе си.

Музикален продуцент на албума е Любо Киров, а вътре като автор на музика и текстове се заявява и самата Тита. Изпълнителен музикален продуцент на „Аз съм Тита“ е Боян Христов, автор на мощната поп балада „Първият човек“, първи сингъл от проекта, както и на още няколко трака.

Бобо и Symphonics също създават парче специално за Тита – денс химнът „Минимум“. В албума има и завладяващо парче на испански, „Besame“, както и нечовешки кавър – на „Летим“, едно от най-знаковите и красиви парчета на Любо. За смесването и мастеринга на продукцията се е погрижил Димитър Ганчев – Майт, а китарите са записани от Ангел Дюлгеров.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *